БРУТАЛНО! Баща сащиса България: Трима роми насилват дъщеря ми всеки ден, жена ми е виновна

баща

Повече от брутална история разказа баща в ефира на предаването „Съдебен спор“ по Нова Телевизия. 54-годишният Емил обясни, че жена му, с която от 4 години не може да се разведе заради постоянни отлагания на делото, е проститутка.

„Жена ми проституира, призна ми го. Една вечер се прибра пребита, предложи ми да не казваме и да се правим, че не е така, но ще носи много пари вкъщи“, твърди Емил пред камерите и казва, че живеели с двете им деца и още две отрочета от предишен брак на жена му.

Още по-лошото се случва, когато Емил разбира, че жена му принудила… дъщеря им да проституира. А нейният полубрат, който е на 22 години, започнал да изнасилва малкото момиче, когато била едва на 10 години.

„Няма как да се докаже това при съдебен лекар, защото са много опитни и използват различни кремове. Говорил съм с много такива медици и те казват, че няма как да се докаже“, посочи бащата.

Историята става още по-брутална и със следващите твърдения на бабата на насилваното момиче, която е майка на Емил. Тя се свърза по телефона със „Съдебен спор“ и разказа следното:

“В бял бус зад училището трима роми я изнасилвали. Това продължило всеки ден цял месец! От страх детето продължило да ходи в буса при циганите и не казало на баща си. Ромите я заплашили, че ще я убият. Дали й бяло вещество, което да сложи в храната на баща й – моя син. Това го знам от внучка ми, тя самата ми го разказа“.

Присъстващите в своеобразната телевизионна съдебна зала адвокат, психолог и зрители бяха сащисани. Но това не беше всичко, предава България Днес.

„Ето как работи схемата. Когато се кара едно дете да проституира то се обработва колко е хубаво да го прави и колко пари ще изкарва. След това то обработва други деца. Говорих с майката на едно от децата в схемата. Пуснах й запис как дъщеря й прави секс. Майката позна детето си. Отвърна ми, че работи в общината, ще стане страшно ако се разбере и всичко остана там“, продължи с разказа си Емил.

Оказва се, че насилваното момиче не живее при баща си, а при… майка си.

„Каза ми – ако не подпишеш документа, детето заминава в Турция за органи. И подписах споразумението с пистолет, насочен в главата“, обясни Емил и добави, че дъщеря му е принудена да проституира за 50 лв. на клиент и още 30 лв. при заснемане на клип с оргията, за каквито потвърдиха, че са гледали както той, така и един от синовете му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ