Игра с живота: Дете кара със 120 км/час на АМ „Тракия“, родителите се оказаха джигити на пътя

свилен иванов

Шофьор, сложил в скута си дете, кара по магистрала „Тракия“ със 120 км в час. Инцидентът е станал на 18 май.

На видеото се вижда, че те се движат в лявата изпреварваща лента.

“На прибиране към София от Бургас при Карнобат изпреварих автомобил, в който забелязах, че на седалката се вози дете. Намалих, за да проверя дали това, което виждам е истина. Продължих и реших да не се занимавам, но когато видях, че автомобилът започна да прави маневри от лявата в дясната лента и да изпреварва тирове, намалих, снимах клипчето и се обадих на 112”, каза Свилен Иванов, който е заснел видеото.

“Според мен в цялата ситуация не по-малко от 20 км детето е шофирало автомобила, защото аз преследвах този автомобил. Имаше луда гонка в улиците на Карнобат. През цялото време държах връзка с дежурния от полицейското управление. Бащата не спираше на знак „Стоп”, добави Иванов.

Той подчерта, че шофьорът е спрян от полицията, която е направила проверка. “Бащата е добре познат на полицията, с отнемана книжка за алкохол два пъти, включително и на неговата съпруга. Той през цялото време се опитваше да убеди полицаите, че не е карал със 140 км/час, а със 120, което било нормално. Свалиха номерата на колата, направиха акт на 12-годишното дете”, каза Иванов пред bTV.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ