Жесток удар! Андреа се срина, не е на себе си. Кубрат показа дъщеря си (ПЪРВА СНИМКА)

Кубрат Пулев, Андреа

Андреа не е на себе си, след като бившият й любим Кубрат Пулев показа дъщеря си. Фолкпевицата със сигурност не е очаквала такъв удар, въпреки че е наясно, че той вече е баща.

Тези дни топ боксьорът ни кръсти вече 2-годишната си дъщеричка Христина в Бачковския манастир и ведната се похвали с фотоси от църковния ритуал. Плътно до него, разбира се, е семейството му. Става ясно, че тържеството е било в тесен кръг и на него са присъствали майката на Христина – Розали, братчето й Спартак, Тервел Пулев и семейството му.

Както повелява традицията, малкото момиченце е облечено изцяло в бяло, а татко й е със скъп костюм и марков колан, и с маратонки. Брат му Тервел също е със сако и риза, с дънки и маратонки.

Кръщенето се е състояло в Бачковския Манастир, защото боксьорът има сантимент към този край, пише „Уикенд“.

„Баща ми е от Пловдив, Бог да го прости! Беше много силен човек. Той ни даде пътя в живота. Мечтата му е била да има момчета, които да направи боксьори. Първо са се раждали само момичета, имам три сестри, след което се раждам аз и после брат ми. Баща ми дори е искал и трето момче, но майка ми му казала: „Ако някоя комшийка се съгласи – действайте си, но аз не искам!“, споделя Кобрата в един от малкото случаи, в които говори за баща си.

За майка си Христина споделя още по-рядко, но пък кръсти наследничката си на нея. Никой не знае точно кога е родена щерката на боксьора, но се предполага, че е проплака за първи път в средата или края на 2021 г., пише още изданието.

Преди 3 месеца се роди и братчето на Христина – Спартак. А Кобрата призна, че е станал баща на дъщеричка едва в края на 2022-ра и упорито крие отрочетата и жена си. На боксьора му се наложи да признае за сина си, след като бяха тиражирани информации в публичното пространство, а наскоро спортистът заяви, че планува да има поне още две деца, става ясно още от „Уикенд“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ