КОШМАР! Смразяващи подробности за мъртвата овъглена издирвана жена. Оказа се, че сама сложила…

payimage-535038

Няма данни за извършено престъпление, свързано със смъртта на 64-годишната жена, обявена за издирване на 19 май, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева, предава Нова. След продължили повече от 48 часа оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия на криминалисти от разградската дирекция съвместно с Главна дирекция „Национална полиция“ това е доказано по безспорен начин, посочи Георгиева.

Припомняме, че овъглените останки от човешко тяло от женски пол бяха намерени на 19 май следобед в землището на село Гецово, в местността „Съвътлъка“. В близост до трупните останки беше установен автомобил, собственост на 64-годишен мъж и ползван от 64-годишната му съпруга. Жената бе в неизвестност от 17 май вечерта, когато тръгнала от дома си в Гецово с посочената кола.

В хода на разследването е разпитан и подложен на полиграфско изследване съпругът на загиналата. Проведени са множество беседи с близки и съседи, прегледани и анализирани са записи от видеокамери в района. В резултат на назначените експертизи, събраните веществени доказателства и свидетелски показания, е доказано, че намерените човешки останки в землището на село Гецово са на изчезналата Генка Ненова, която сама е сложила край на живота си, допълни Илияна Георгиева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ