Нана Гладуиш се оттегля от „Съдебен спор“, зрителите плачат с глас

Нана Гладуиш

За последните 10 години, Нана Гладуиш се утвърди като едно от стабилните телевизионни лица на малкия екран. Водещата органично се приспособи към коронното си „Съдебен спор“ и откакто вече има нова заместничка, феновете на предаването някак негодуват на смяната дори и по заместване. За съжаление обаче това е само началото на смяната на г-жа Гладуиш. Водещата е взела трудното решение да се раздели със „Съдебен спор“ и то по собствено желание.

„Никой не я е гонил или уволнявал. Тя сама взе решението да се оттегли, но от телевизията не искат да я пускат, защото смятат, че друг водещ трудно би се справил с нейното амплоа, а и всички свързват продукцията с нея. Това е все едно да сменят Гала на „На кафе“ с друго лице“, коментират в медийните среди. Поради тази причина към момента Нана се е съгласила да има своя заместничка, с която да се редуват, пише ХотНюз.

Това обяснява появилата се неотдавна в ефира на „Съдебен спор“ Десислава Тасева. Новата блондинка в продукцията е радио водеща, кадър е на радио „Веселина“. Още с първото си появяване на мястото на Гладуиш, тя заяви: „По всичко личи, че не съм любимата ви водеща Нана, с която скоро ще бъдете отново заедно“. Приставът пък пожела на Тасева само успехи занапред. След като коронната телевизионерка се завърна, очакванията заместничката да си тръгне обаче не се случи. Това и потвърждава информацията, че поетапно коронната водеща на „Съдебен спор“ ще се оттегли, но няма да е рязко, а постепенно. Най-вероятно докато Тасева бъде приета от зрителите напълно.

Причината Нана да иска да напусне „Съдебен спор“ е това, че иска да се отдаде на други занимания, далеч от медийното внимание. Вероятно съдебните спорове и сеира са вече в повече на чаровната дама и тя е отегчена да продължава тв кариерата си. Всичките й колеги от предаването обаче не могат да си представят да продължат без нея и я умоляват да размисли, а ако е уморена от това да води всеки уикенд, са й дали вариант и със заместничка, за да се редуват. Но това нямало да продължи още дълго време, защото Гладуиш иска да сложи край на изявите си в телевизионната съдебна зала.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ