Бойко размаха пръст на ПП-ДБ: Призовавам ги да не четат новини, докато не съставят кабинет

payimage-583470

Две години хаос, престъпност, миграция, обедняване, без План за възстановяване и устойчивост. Поздравявам лидерите на Продължаваме промяната и Демократична България за решението. Съветвам ги да не четат и да не гледат сайтове преди да се състави кабинет. Поздравявам всички, които искат да извадят държавата от този тотален хаос, до който ни доведе знаете кой. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Пловдив. Той участва във финала за ветерани по футбол с Витоша (Бистрица) срещу Ботев (Пд). Тимът на бившия премиер победи и стана шампион.

„Наричам го отговорно поведение на диаметрално противополжни партии със 100% еднакви програми. Да преодолеем хаоса и кризата, бе хора“, допълни той.

„Не е коалиция, защото ако беше аз и Кирил Петков щяхме да сме премиери. Не се нарича коалиция, а отговорност“, подчерта Борисов.

„Партията е възбудена, техните хора са възбудени. Но, когато им обясниш колко лошо е всичко останало – ще разберат. Тези, които не одобряват, има още 240 партии – точка“, обясни той.

„Знаете ли, че на 10 юни ще свършат парите за заплатите, няма да има пари за заплати. Какво ще стане след 9 месеца – ще цъфнат налъмите“, отговори троснато на журналистически въпрос той. „Ние юни месец нямаме държава. Затова молих Кирил и Асен да не четат сайтове и да не гледат телевизии. Като се случат 3 – 4 хубави неща, чак тогава да отидем на избори. И пак да се мразим, ние няма да се заобичаме“, продължи лидерът на ГЕРБ.

Въпрос за местните избори също го разгневи: „Говорихме кой да сложим за кмет на Луната“, каза Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ