Кръв и писъци в училищен двор: Тийнейджъри стрелят с пистолети към малки деца, има пострадали

Полиция и лента

Опасна ситуация в училищен в двор. Тийнейджъри са стреляли с пистолет по по-малки деца в пред 53 ОУ в столичния квартал „Горна баня“. Екшънът се разиграл в ранния следобед във вторник, сигнализираха жители на квартала, предава Телеграф.

Петима младежи на възраст между 13 и 15 години се появили в двора, докато малчуганите спортували. Двама от тях носили пистолети с пластмасови сачми. Насочили ги към спортуващите и започнали да стрелят и изпразнили 10 пълнителя. Улучили и момиченца.

Малчуганите изпитали адски болки. Част от тях са със спукани капиляри и насинени. Едно от пострадалите момиченца е с окървавено коляно. Има деца, които са обстрелвани директно в лицето, а сачмите попаднали близо до очите. По чудо никой не е останал без око.

“Молим родителите на въпросните тийнеджъри да вземат мерки срещу агресията на децата си, докато не е станал сериозен инцидент и за да не се налага мерки да взимат родителите на пострадалите деца”, отправят апел жители на квартала.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ