ШАПКИ ДОЛУ! Шеф Ангелов спасява болно момче. Участници от Hells Kitchen също подадоха ръка

шеф ангелов

Красивата тв синоптичка Ева Кикерезова в стилна черна рокля даде старта на благотворителната вечеря в известен столичен ресторант в понеделник вечер.

„Няма да спра да участвам в такива каузи про боно“, каза Кикерезова, обръщайки се към 14-годишния Лукас от Враца, диагностициран с тежко генетично заболяване, и неговата майка Яна. С инициативата да събере необходимите 7400 лв. за закупуването на специална детска акумулаторна количка за страдащото от спинална мускулна атрофия момче се нагърби участникът в риалитито „Hells Kitchen“ Виктор Ковачев. Неговата колежка от шоуто Соня Панова посрещаше ВИП гостите в качеството си на един от главните готвачи в ресторанта. Водещият на предаването – мастър шеф Виктор Ангелов, също се бръкна със солидна сума за малкия Лукас.

Виктор Ковачев довери, че мечтата му е да открие приют за хора в неравностойно положение. Негови приятели предполагат, че той се е насочил към тези хуманни каузи заради факта, че е отраснал в семейство с баща алкохолик и съчувства на хората, сблъскали се с житейски трудности.

В мрежест тоалет, сякаш изплетен от фина рибарска мрежа, и на токове почти с височината на кокили блесна трансзвездата Елза Парини.

Заведението се бе погрижило БГ звездите, решили да пожертват различни суми за малкия Лукас, да опитат ястия не от „адската кухня“, а от „райската“. Менюто включваше няколко вида изискани бели вина, салата от няколко сорта домати със средиземноморски подправки и джоджен, талятели с рибена кайма и торта, топяща се в устата, за десерт. За болното момче пяха и танцуваха дует „Експоуз“ и момичешката група „Тринити“, пише „България Днес“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ