Сълзите не спират! Кака Лара призна за тежка диагноза: Мъчно ми е. Битката тепърва предстои

кака лара

Кака Лара се бори с рак на гърдата. Актрисата Лазара Златарева научава за заболяването си по време на рутинен преглед. Това признава самата актриса в предаването „Търси се“.

„Битката тепърва предстои, но приемам ситуацията като нещо, през което ще премина и ще продължа напред“, сподели тя.

„Понякога ми става мъчно за самата мен“, разкрива пред сълзи водещата. Зрителите обаче ще се убедят, че дори и в този момент на изпитание тя не губи чувството си за хумор и любовта си към живота, предава България Днес.

За първи път зрителите на bTV ще видят и мъжа, с когото Лара споделя живота си – Веселин Сивков. Операторът ще признае, че се е влюбил в нейната усмивка, а тя през смях ще допълни: „Той е спокоен, аз истеричка – в това се крие нашият баланс“.

За раздялата преди години с бившия ѝ съпруг Владо Береану и приятелството, което имат и до днес, за разликата между това да си млада майка и майка в зрелите си години – Лара Златарева ще бъде докрай откровена пред Нели и Меги.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ