В ПП треперят какви записи ще извади утре Руди Гела: Гешев го е стиснал здраво за топките

7 Dni Bulgaria25.05.2023
радостин василев кирил петков

Професионалният предател Радостин Василев отново цепи парламентарна група. След като направи това с ИТН, сега Руди Гела ще разтуря и ПП. Утре той дава пресконференция, на която ще обяви оттеглянето си. В партията на Киро и Асен треперят какво ще извади, защото Гела е известен с това, че записва всичките си разговори.

Предполага се, че анаболният депутат е активиран от държащия го с отворени дела Иван Гешев, който пък поведе война срещу съставянето на редовно правителство.  За това алармира и един от апологетите на Промяната – журналистът Асен Гриоров:

(Пореден) нагледен пример как прокуратурата се използва за намеса в политическите процеси – Радостин Василев има висящо производство и поискано от пракуратурата сваляне на имунитет.

Утре свиква пресконференция, на която ще си дере ризата как ППДБ са „клекнали“ на ББ, а той е безмилостен борец с корупцията, и ще прави собствена партия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ