Бойко сензационен: Не ми пука за Руди Гела! Мен ме записваха в тоалетната такива гадове

7 Dni Bulgaria26.05.2023
payimage-581418

„Понеже гадовете мен ме записваха по тоалетни, по спални, къде ли не. Във всяка правова държава нерегламентиран запис не се прави. На мен специално няма да ми повлияят тези записи относно съставянето на правителство“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Народното събрание.

„Целта е да не се направи правителство. Това обслужва много интересни, които не искат държавата да се стабилизира“, заяви Борисов и коментира, че на място на Петков няма да коментира.

„Това е нечистоплътно, това са нерегламентирани записи. Вместо да си говорим за бюджет, реформи, ние си говорим как някой някого записал. Службите са много широко понятие и Кирил Петков би трябвало да го знае“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Борисов заяви, че е притеснен от времето, което е избрано той да бъде разпитван. „Странно защо, но това съвпада с ключов момент, когато се прави правителство. Разпитите са могли да бъдат и следващата седмица и нищо е нямало да се промени“, посочи той.

Борисов заяви, че не знае как ПП-ДБ ще говорят за съдебна реформа, ако се отиде на избори.

„Защото на втория разпит ме попитаха, защо сме поискали оставката на Иван Гешев. Аз само попитах Румен Радев разпитваха ли го, Асен Василев, Надежда Йорданова, Атанас Атанасов, Христо Иванов… Само от ГЕРБ искаме реформа“, категоричен е Борисов.

„Видяхте как хората престанаха да говорят за кюлчета и шкафчета, защото това беше същия монтаж. Целта беше да ме омаскарят и да се срине държавата. Сега две години по-късно всички виждат какво се случва“, добави той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ