Бербатов е бесен: Да, истина е! Боби, Емо Костадинов и Домусчиев направиха тази гнусотия

7 Dni Bulgaria26.05.2023
Димитър Бербатов 2

Димитър Бербатов и екипът му направиха скандално разкритие, че „скришом“ БФС е изключил от системата си още 41 отбора по време на Изпълкома на 23 май. Ето какво написаха от страницата “Р-Еволюцията е тук”:

„Написалият си оценка 6 за прозрачност Борислав Михайлов и приближението му от ръководството на футболния съюз отново се проявиха с “напълно прозрачна” схема, чрез която доказаха за пореден път, че единственото, за което им пука в българския футбол, е те да са в него колкото може повече. На цената на всичко. На цената на пълното досъсипване и на малкото, останало несъсипано във футбола. С пълен непукизъм към хората, които реално изграждат футбола – клубовете.

По типичния за това безславно управление безпардонен начин, скришом, Михайлов и компания са изключили нови 41 клуба, членове на БФС. Случило се е на последното заседание на Изпълкома. Без дори да се предоставят имената им и да се разгледат конкретни поводи за изключване на конкретен клуб. А какво да говорим за евентуално предварително съдействие от работните хора в централата за евентуално изчистване на проблеми в клубове в името на българския футбол. Но нали вече ви е ясно – какво им пука за него?

Тихомълком, с присъщата уж небрежност, а всъщност наглост, Михайлов и приближението му предложили, а членовете на Изпълкома гласували да се изключат 41 клуба. Без дори да знаят кои са и какви са евентуалните им провинения.

Зад всичко това прозира едно – при провеждане на нов изборен Конгрес на БФС изведнъж да се окаже, че някои от “неудобните” клубове са в апокрифния списък на Боби с предварително изключени.

Господа “прозрачни отличници”, защо в решенията от заседанието на Изпълкома не споменавате и дума за изключените клубове?

https://www.bfunion.bg/news/49293/0

Уважаеми членове на Изпълкома, не ви ли е поне малко гузно, че гласувате изключване от системата на БФС на клубове, без дори да са ви предоставили имената им? Докога ще продължавате лесно и кротко да приемате роля на използвана маша в ръцете на Михайлов и най-близкото му обкръжение за изпълнение на негови схеми, които в същото време доубиват футбола?

Уважаеми клубове, докога ще продължава безпардонното управление с тайни схеми и страх? Докога ще им позволяваме да изнудват, плашат и манипулират, само, за да си стоят в Бояна? Да, само в Бояна, защото Михайлов по стадиони не може да го видите. На него му е важен само неговият стол и не би се спрял пред нищо – дори да се саморазправя с хора, които истински обичат футбола и живеят с него, на стадиона.

Всеки ден повече на власт на отдавна самозабравилите се отличници е с дългосрочни пагубни последствия за българския футбол!

Затова промяната в българския футбол е наложителна и ние ще се борим докрай за нея“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ