Гала изпрати Стефан да прави тлъсти пачки! Всезнайкото стяга куфарите за Къщата на „ВИП Брадър“…

Гала Стефан

Дългогодишната житейска половинка на Гала – всезнайкото Стефан Николов, стяга куфари за Къщата на „ВИП брадър”, която отваря врати на 10-и септември.

Именно това била причината в „На кафе”, където любимият на Гала късаше нервите на домакините с компетентността си по всякакви въпроси, да се наложи промяна в екипа, писа „Уикенд“.

Влизането му в сеирджийското риалити наложило търсенето на нов ководещ за водещата Гала. Според някои от слуховете, мястото на Стефан от септември ще се въртят няколко ководещи, сред които ще е и скандалната щерка на Митко Цонев – Деси.

Появата на Стефан миналата есен отприщи вълна от гневни коментари по негов адрес. Откраканият бизнесмен често заемаше екранното време със собственото си мнение по всякакви въпроси, а Гала трудно успяваше да вземе думата от него. Оказа се, че мъжът на водещата буквално я е спасил от уволнение, тъй като появата му в „На кафе” вдигнала западащия рейтинг на сутрешното предаване. Продуцентите трескаво търсели ново лице за ководещ, което да покачи зрителския интерес.

Идеята била Гала да води заедно с нов екранен партньор някои от сегментите, да спорят и да се шегуват, импровизирайки. Заедно с водещата били обсъдени няколко имена на популярни актьори и водещи, имало дори срещи и проби с кандидатите. На режисьорката Тара Нури й хрумнало, че половинката в живота на Гала най-добре ще й пасне на малкия екран.

Тъй като Стефан всеки ден карал Гала на работа до Нови хан, където се снима „На кафе” и често оставал до края на снимките, всички от екипа добре го познавали и се сближили с него. Стефан бил в течение на целия снимачен процес, а продуцентите били наясно с възможностите му. Успоредно с изявите си на малкия екран мъжът на Гала продължавал да върти пчеларския си бизнес.

Сега дърдоркото ще лази по нервите на зрителите на „ВИП Брадър”. Според наш източник, той е получил 50 000 лева хонорар, за да влезе в Къщата. Стефан бил разколебан, но Гала успяла да го убеди да рискува. Самата тя също е участвала в един от първите сезони на риалити шоуто.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ