Арестуваха крими герой, мамел масово туристи на Слънчака! (СНИМКА)

Полиция

Криминално проявен мъж от Несебър беше арестуван от местни ченгетата, защото мамел чужди туристи в импровизирано „чейндж бюро”. 45-годишният Станислав Т., по прякор Тачката, е хванат в крачка от полицаите пред хотел „Юнона” в Слънчев бряг.

Несебърлията мамел туристите в най-големия ни морски курорт, като им „обменял” валута директно на улицата. Проблемът обаче бил, че Тачката пробутвал на летовниците стари български банкноти, извадени от обръщение.

При ареста в Станислав са открити голям брой от старите пари – с номинал от по 50, 100 и 200 лв. Крими героят имал в себе си и известно количество руски рубли.

Тачката е задържан за срок от 24 часа. Той е следен от ченгетата и е закопчан след сделка, пише Флагман.бг.

Припомняме, че изпитаната схема с улични чейнджове беше замряла през последните години, но се завърна миналото лято. Тогава след полицейска акция бяха задържани двама измамници. Те действали по същия начин – пробутвайки старите банкноти с лика на Захари Зограф и Георги Димитров.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ