,,Вратата е ей там! Няма да ви се размине“: Деси Атанасова и Делян Добрев от ГЕРБ отсвириха ПП

десислава атанасова

Две знакови фигури в ГЕРБ едновременно и категорично се изляха във Фейсбук, че правителство с мандата на ПП няма да има.

„След всичко, което чух днес, единственото, което ще им кажа е: „Вратата е ей там“, написа лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Депутатът отцепник Радостин Василев разпострани запис от Национален съвет на „Продължаваме промяната“, на който се чува как Кирил Петков казва как Десислава Атанасова е била пренебрегната заради Мария Габриел при избора на кандидат-премиер от ГЕРБ.

„Отделно в ГЕРБ има доста голямо напрежение и завист. Примерно човек като Деси, която доста се бие тука в калта – изведнъж идва Мария Габриел от Брюксел и ще става премиер – това всичко се случва.“

Публикацията на Десислава Атанасова най-вероятно е препратка към случката от миналата година, когато автобусните превозвачи протестираха с искания акцизът на горивата да се намали и се срещнаха с тогавашния министър-председател Кирил Петков, а той им каза: „Вратата е ей там!“

Малко след това колегата ѝ Делян Добрев също коментира изтеклите записи:

„4:30 часа измами, далавери, преврати, предателства, ориенталска култура… Питат ме: – Да не им се размине? – Няма!“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ