Дойде и най-черната вест от Петрич! Откриха мъртъв Павлин, трупът му изплувал от река

труп тяло

Откриха Павлин от Петрич, но развръзката е трагична. Трупът му изплува от река Струмешница между селата Митино и Рупите, съобщава Struma.com.

Младият мъж изчезна преди дни, а днес братът на Павлин организира доброволци, които тръгнаха да го търсят. В издирването му се включиха общински служители с всички налични автомобили, близки и приятели.

Вчера якето на Павлин бе намерено край село Рупите, което даде надежда, че младият мъж ще бъде намерен. За последно бе видян в квартал Дълбошица, взел такси, оставил в къщата си всички лични документи, а по данни на брат му телефонът му бил изключен.

Григор Йовов, който живее в София, спешно се прибрал в Петрич и от 22-ри до днес не спря да го търси. На неговия апел се отзоваха десетки петричани и хора от целия район.

Но краят на това човеколюбиво обединение бе фатален. Павлин е мъртъв, най-вероятно сам посегнал на живота си. Но се проверяват всички възможни версии.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ