Русе плаче! Изпратиха родилката Ивелина в последния й път. Лекарката – съдена за смърт на бебе?!

ивелина маринова

Близки, приятели и всички съпричастни към трагедията, сполетяла семейството на Мартин Симеонов и Ивелина Маринова, я изпратиха в последния й път днес. Поклонението се състоя на 27 май в Червена вода от 13:00 часа. Ивелина почина след раждане на второто си дете с цезарово сечение в УМБАЛ „Канев“ – Русе.

„На 24.05.2023 ни напусна нашият вечен Ангел!

Нека, който иска да я изпрати в последния й път, да заповяда на 27.05.2023 г. от 13:00 часа в църквата на село Червена вода.

Мили ангеле мой, помни, че някой ден завинаги с теб ще се съберем. Цялата наша любов изпращаме ти сега – да те топли там, във вечността!

Завинаги в сърцето ми, любов моя!”, написа в социалната мрежа съкрушеният съпруг на починалата родилка.

Кадри във Фейсбук показват колко щастлив е бил Мартин с бременната Ивелина и сина им, както и с какво нетърпение са очаквали бебето.

„Family 3+1“, гласи текст към семейна снимка от януари тази година.

„Пожелавам ти в живота ти да преливат здравето, благоденствието, обичта и всичко онова, което не се купува с пари, но те прави истински щастлива.

Остани също така същата прекрасна съпруга, която знае как да ни направи щастливи!

Честит рожден ден“, пише Мартин по повод рождения ден на Ивелина преди месец.

„Днес, моят герой Ivelina ме дари с малък голям мъж – Белослав! Да ни е жив и здрав, и много успешен! Благодаря ви и на двамата, че ви има1+1=4“, заявява щастливият татко часове преди да го сполети най-страшното – мигът, в който Ивелина вече я няма.

Според коментари под статии по темата в Dunavmost.com лекарката, която е била дежурна смяна в АГ отделението, е д-р Ани Матеева, на която през 2010 г. Окръжен съд – Русе дава условна присъда от 8 месеца за смъртта на бебе.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ