Родна плеймейтка се разгневи заради шофьора Григоров: Оковахте го в белезници, а мутрите се разхождат в съда със свободни ръце и вирнати глави! (СНИМКА)

григор григоров

Плеймейтката Бояна Генова, сдобила се с национална известност с чатовете си с Валери Божинов, дръпна защитна пледоария за шофьора на катастрофиралия край Своге автобус, в който загинаха 16 души, а други още ще борят за живота си из столичните болници.

Вчера Софийски градски съд, където Григор Григоров бе конвоиран от 7 съдебни охранители, го пусна под домашен арест. Малко преди да бъде доведен в съда, той бе изписан от ИСУЛ.

Плеймейтката, която явно следи развитието на разследването след жестоката катастрофа, изригна срещу съдебната власт.

Тя публикува следния пост в социалната мрежа „Фейсбук“, който публикуваме без редакторска намеса:

„Шофьора на катастрофиралия автобус в Своге… Във видимо недобро състояние с превръзка на главата, накуцващ… Но доведен в съда с белезници!! Ще Ви избяга ли този смазан човечец?!? Показен Пи Ар как работи съдебната система – липса на човечност!! От болницата в съда!!! А Народа НЕ ВИ ВЯРВА!! Но иначе разни мутри със свободни без белезници ръце се разхождат в съда с вирнати глави – Те по презумция са невинни!!!“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ