АД! Известна наша народна певица проплака, получава заплахи за живота си от своя съпруг

ива давидова

Народната певица Ива Давидова говори за първи път откровено за втория си развод, предава Блиц. Още тогава стана ясно, че перничанката е спипала мъжа си не само в обикновена изневяра, а в паралелна връзка с друга жена.

В последните месеци Ива минава през тежки съдебни дела и реши да разкаже цялата история в подкаста „Не съм такъв човек“.

Оказа се, че Давидова е разбрала по трудния начин за похожденията на своя съпруг и че в Германия той е започнал нов живот с друга жена, докато тя и бебето го чакат да се върне и да ги види. Повече от година той не е виждал дъщеря си, а в съда твърди, че е укривана от майката.

Ива изплака мъката си пред журналиста Красимир Красимиров и разкри шокиращи подробности от тежкия семеен живот, през който преминава от година насам. Бащата на момиченцето отказва да дава пари за отглеждането му, но Ива е намерила начин да се справя сама и да бъде самотна майка.

Сигурна е, че в нейното положение са много други жени и това я подтиква да говори за най-голямата си драма досега. Признанията й стигат твърде далеч, след като разказва как е получила заплахи за живота си от мъжа, към когото се е клела във вярност.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ