Извергът Рагевски платил на служители на Енергото да пренесат бидона с трупа на Бахлова

168534600259906

Станимир Рагевски платил 20 лева на двама работници в „Ер Юг“ да пренесат бидона с разчлененото тяло на брокерката Теодора Бахлова. Кольо Георгиев и Тодор Огнянов случайно се озовали в полезрението на убиеца, докато копаели канал за кабели на електроразпределителното дружество на тротоара срещу зеленчуковия магазин на ул. „Сливница“, предава Флагман. Мъжете твърдят, че не го познават, разбрали кой е, след като ги извикали на разпит в полицията. Те са първите двама свидетели, които ще бъдат разпитани по делото за двойното убийство – на брокерката Теодора Бахлова и на Юмер Мехмед.

„Работихме като каналджии към Енергото, дойде онзи и ни извика, накара ни да свалим бидона и ни даде 20 лева. Свалихме го на 2 метра и си тръгнахме. Много добре си спомням, че беше магазин за плод и зеленчук, но не работеше. Оставихме го на 2 метра от вратата и тръгнахме да си вършим работата. Ей тук в центъра някъде. Не знаехме, че вътре в бидона има труп, а този не го познавахме изобщо. Копаехме си канала за прекарване на кабели на енергото, бяхме на отсрещния тротоар и ни извика. Не го питахме какво има вътре, не знаехме. Като ни извикаха на разпит, разбрахме какво е имало в бидона“, разказаха двамата мъже.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ