Колтуклиева срина Руди Гела: Не използвай детето си за болните си амбиции! Излъга за срещата с Радев

payimage-586984

Радостин Василев, в един гнусен от всяка гледна точка скандал, намесва два пъти детето си: на пресконференцията в петък каза, че бил си легнал и оставил таблета на запис, защото има ученик, който става рано в понеделник; сега по БНТ обясни, че е използвал таблета на сина си. Това е паническо търсене на достоверност на твърденията му, които са доста съмнителни.

Ей, да се набъркват децата в политически баталии е ужасно и не е мъжкарско! Знам, Радостине, че на всичко си способен, за да се пробуташ във властта.

Пази това невръстно дете, ако го обичаш, не го използвай за болните си амбиции. Защо фокусираш внимание върху него? Майка му, с която сте разделени от 2021 година, е възмутена от това.

Апропо, не може записът да е направен на таблет директно – защото щеше да има видео, но от друга страна няма начин скришом да се прави запис на Zoom – това се вижда от всички. Радостин Василев е сложил записващо устройство на колоните на таблета. Знаел е, че прави запис с цел шантаж.

Когато отвратителен казва, че се е отвратил от някого, колко отвратителен трябва да е той?!

Запомнете думите на Радостин Василев за “законност”, драги зрители. Ще ви ги припомня. Радостин Василев има обвинение от СГП по чл.143 от НПК, остана без депутатски имунитет. Прокуратурата и КПКОНПИ разследват договори, подписвани по времето, докато той е министър на младежта и спорта.

“Ти трябва да си честен с българския избирател”, невротично и патетично заяви Радостин Василев по БНТ.

А ти кога беше честен?! Когато агитираше за “Има такъв народ” в кампанията за 45-я, 46-я и 47-я парламент или когато агитираше за “Продължаваме промяната” в кампанията за 48-я и 49-я парламент?

Когато искаше да вкарваш Кирил Петков в затвора за декларация с невярно съдържание или когато се прегръщаше с него?

Когато величаеше Слави Трифонов или когато обяви, че мафията е пробила в ИТН?

Еххх, пак излъга, Радостине! Видял си се за последно с президента Радев в резиденция “Бояна” на официално събитие през май 2022 година. А на вечерята след това, докато си седял до Десислава Радева? А на срещата в президентството, заради която ме покани на 3 юни 2022 година в Министерството на спорта, за да ми се похвалиш и да разкажеш за разговора, който вместо 20 минути, продължил час и половина?

“Закодирано е при нас предателството!” Браво, Радостине – днес направи второто самопризнание, след онова от 13 юни 2022 година: “Аз съм безпрекословно луд!”

Предателството към “Промяната” изобщо не е доказателство, че не са взимани пари от отцепниците от ИТН. Кирил Петков сега мълчи, че в дома на Радостин Василев на 10 юни 2022 година, е поставян въпроса за пари, за 500 000 евро на отцепник, както каза на 16 март 2023 година, в интервю с мен, очевидецът Георги Георгиев. Може и на това да му дойде редът, когато започне да се разплита заверата.

… Радостин Василев “изпра” Бойко Борисов. Без да иска. Защото е амбициозен тарикат, който не подбира средства за целите си. И не мисли за последствията. Действа като уличен бияч, на когото нещо са отказали. На него лично – да стане министър на спорта, за да замете следите отпредѝ и да си изпълни обещанията към едни известни хора.

Очаквам, като най-успешният политически играч на терена, Бойко Борисов да се възползва от това осветяване на шарлатаните. Засега само ГЕРБ може да ги бие на изборите.

От профила във Фейсбук на журналистката Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ