ИЗВЪНРЕДНО! Блокада под прозорците на Радев заради „Промяната“, освиркаха Денков и компания

ffc1da52f62c962425845be17dd75f6b

Протест на недоволни граждани се провежда в този момент под прозорците на „Дондуков“ 2, предава репортер на ПИК на място. Десетки души са се събрали на площада пред президентството в знак на несъгласие с изтеклите информации от скандалния запис на „Промяната“, че ще се назначават шефове на служби, съгласувани с посолствата.

„Да защитим нашия суверенитет, като съберем утре, 29 май в 16.30 часа пред Президентството и категорично да заявим, че България е свободна, независима и суверенна страна. Не на задкулисието и чуждото брутално вмешателството. Да спрем настъплението на фашизма и политическата разпра.

Аз ще бъда в 16.30ч пред президентството, за да опазя от предателските лапи моето Отечество“, пише организаторът на протеста ген. Шивиков.

Ген. Димитър Шивиков е бивш командир на 61 Стрямска механизирана бригада, командир на батальон по време на мисия в Ирак и национален командир на 18-ия ни контингент в Афганистан. Той често заема проруски позиции.

Напрежението на протеста ескалира при пристигането на представителите на „Промяната“, които трябва да получат мандата. Присъстващите освиркаха появата на акад. Денков и компания.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ