България се тресе: Румен Радев набързо, на крак, унижи предателите от ПП/ДеБъ и ги изпъди

7 Dni Bulgaria29.05.2023
payimage-587462

Румен Радев призова ПП-ДБ и Николай Денков да се откажат от каквито и да било опити за реализиране на втория мандат. Причината са изтеклите записи, с които се показва опита да се опорочат предстоящите местни избори, намесват се имената на евролидери, както и овладяване на служби и чистка на хора в държавната администрация. С изключително рязък тон Радев обяви, че е длъжен да връчи този мандат, но не го смята за целесъобразно.

Ето и част от коментарите след изказването на Радев:

Александър Симов

Денков, върни мандата бе, тъпанар!

Любо Огнянов

Румен Радев атакува ПП-ДБ: Вторият мандат е вече дискредитиран, нецелесъобразно е заради торпилирането на държавния суверенитет и заявката за вмешателство в изборите

Стоян Тончев

Президентът Радев каза на ПП-ДБ, че е целесъобразно да му върнат неизпълнен мандата и че изобщо не иска да им го връчва, но е задължен по конституция.

Калина Андролова

Браво на Радев!!!! Хареса ми как се обърна към девиантите! Беше перфектен. Не мога да отрека. Върнете мандата, некадърници!

Николай Бареков

ГЕРБ бойкотира Втория мандат на измамниците! Браво на Бойко и Радев!

Мажд Алгафари

УНИКАЛЕН

Така им наби канчето Президента Румен Радев на келешите дотътрили се да получат втория мандат, че ще го помнят десетилетия.

Само като го чух, че се представи като президент и ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ми стана ясно, че ще им натрие носовете.

РЕСПЕКТ, г-н Президент

Велислав Величков

Радев се държи като политик, а не като президент. Да посъветваш кандидат за премиер, излъчен в конституционна процедура, да не оползотворява връчен мандат за съставяне на правителство е, де факто, гавра с Конституцията!

Илия Иванов

Румен Радев набързо, на крак, унижи предателите от ППДБ и ги изпъди. Браво!

Трайчо Трайков

Не знам доколко бяха допустими думите на Радев.

Богомил Бонев

Президентът ги изпрати в нокдаун.

Гнома щеше да влезе под масата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ