Дедо Еконтий ги довърши! Нанесе жесток удар на ,,Промяната“, хвърли бомба за последните 2г.

кирил петков николай събев

Защо ПП не се разви като силна партия през тези две години?

Има различни причини, поради които лидери на партии може да не искат тяхната партия да бъде силна и да има развити структури и представителства. Някои от тези причини могат да включват:

1. Страх от загуба на контрол – лидерите на партиите може да се страхуват, че ако партията им стане твърде силна и има развити структури и представителства, те може да загубят контрола над нея. Те може да се опасяват, че други членове на партията ще започнат да имат повече влияние и може да започнат да поставят въпроси за ръководството на партията.

2. Лични интереси – лидерите на партиите може да имат лични интереси, които не са в съответствие с интересите на партията. Например, те може да имат лични бизнес интереси, които биха могли да бъдат засегнати, ако партията има по-строги правила за корупция или ако има по-силни механизми за прозрачност и отговорност.

3. Краткосрочна стратегия – лидерите на партиите може да се фокусират върху краткосрочните си цели, като например да спечелят бързо изборите или да избегнат конфликти с други членове на партията. Те може да не виждат ползите от развиване на структури и представителства на дългосрочна основа.

4. Политически интереси – лидерите на партиите може да имат политически интереси, които не са в съответствие с интересите на партията. Например, те може да имат интерес да запазят добри отношения с други политически лидери или да избегнат конфликти с други политически партии.

В крайна сметка, причините, поради които лидерите на партии не искат тяхната партия да бъде силна и да има развити структури и представителства, могат да бъдат различни и да зависят от конкретната ситуация и мотивите на лидерите.

От Фейсбук профила на Николай Събев, бивш депутат от Продължаваме промянатаЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ