Ако това е вярно, веднага оставки на Радев и Гешев и съд за заговор срещу държавата!

7 Dni Bulgaria29.05.2023
румен-радев-2

„Добре, че имаме Конституция. И е добре да ги видим най-сетне проектите за конституционна реформа. Почвам да си мисля, предвид Гешев-Радев, че нахлуването в президентството на 9 юли 2020 г. е било голяма уйдурма“, това написа във фейсбук журналистката Емилия Милчева.

Повод за нейните съмнения е, че съдебната заповед е разписана от съдия Андон Миталов, който беше обвинен в корупция от правителството на САЩ и вкаран в „Магнитски“. Името на Миталов стана известно и с това, че пусна шефа на „Русофили“ Николай Миланов в Москва, за да бъде награден от Путин.

Под поста на Милчева коментари правят и Ивет Добромирова, според която уюдурмата е започнала още с щурма на Росенец.“Продължи със служебните правителства, министрите, партията, подкрепата за втория мандат, четворната коалиция.. И сценаристът стана известен. Излезе в записите. Всичко е точно“, написа Добромирова.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ