ИЗНЕНАДА: Мъжагата, който вдигна Русе във въздуха, се оказа брат на Мис България! (СНИМКИ)

r-945-540-myzh-shadravan-ruse

Здравенякът, който сътвори истински цирк в центъра на Русе, вдигна полицията на крак, реши да се поплацика в градския шадраван и дори докара на мястото специални сили, които да опитат го озаптят, се оказа професионален културист.

Вече стана ясно, че след като буйстващият мъжага повилнял и първоначално не склонил да излезе от водата, при опита да духне по-късно все пак е арестуван, предава Телеграф.

Нещо повече, потребители на социалните мрежи го разпознаха като брата на Мис България 2005 Роси Иванова. А по всичко личи, че това е така, показа проверка на медията.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Rossii Ivanova (@rossiiivanova)

Същият мъж фигурира сред малцината избраници, последвани от красивата миска в Инстаграм под името Иван Иванов, както се казва и брата на брюнетката, която е родом от Русе.

За брата на Роси – Иван се знае, че преди години е сключил брак с прохождащата тогава чалгаджийка Паула, от която има и дете. Не е ясно обаче дали двамата са все още заедно.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ivan Georgiev Ivanov (@ifbbivanivanov)



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ