Сара срина Папи Ханс със земята: Тормозеше ме години! Не го играй жертва, защото жертвата съм аз

Папи Ханс

Певецът и писател Папи Ханс от доста време насам е признал, че е в депресия и се бори с демоните си. Той издаде три парчета, в които увери, че прозрем истината за болката и уроците му, но това явно дойде в повечко на бившата му приятелка.

Ясно е, че в песните си и във всичките си изповеди Папи се жалва по изгубената си любов и страда за Сара, която го зарязала. Истината пролича по изтритите от нея общи снимки на двамата, докато Константин Трендафилов продължава да ги пази в профилите си. Драгулева не го и следва, вероятно даже го е блокирала в нета.

Мнозина обаче започнаха да обвиняват моделката в това колко е жестока и как е наранила „горкото“ момче, което мре за нея. Това преляло чашата на търпението й и преди дни хубавата Сара изригнала пред познати в столично заведение.

„Ще го играе жертва, горкият, докато жертвата съм аз. Защо не каже как ме тормозеше с години, как ревнуваше като психопат, как ми крещеше при всеки разговор, който съм разменила с някого, камо ли този някой да е мъж… Как ме обиждаше, а после ревеше и молеше да му простя. А сега го изкарват него невинен, плийз, спрете се! Това не е любов, това беше мания и обсебеност. Не искам и да го виждам“, не се сдържала Сара, разказват слушатели на сценката, пише razkritia.com.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ