Киро се върна спешно, призна, че чака компромат за него и Лена и викна: Радев, не ме е страх

7 Dni Bulgaria30.05.2023
румен радев кирил петков

„След това, което видях при вчерашното връчване на мандата, реших да се върна в България един ден по-рано от срещата на много от европейските лидери на форума GLOBSEC в Братислава. Нагледно видяхме атака срещу парламентарната република. Никой не може да си позволи да призовава България да няма редовно правителство, никой не може да слага бюджета и парите на хората на заден план заради личните си властови амбиции“.

Това написа съпредседателят на ПП Кирил Петков в личния си профил във Фейсбук.

Той се заканва, че няма да позволят България да поеме бърз курс към Евразия и да загуби свободата и демокрацията си.

„Имаме нужда от редовно и про-европейско правителство час по-скоро. Имаме нужда от стабилно Народно събрание с дълъг живот. Днес отново истинският гарант за демокрацията – хората от площада, ще заявят, че автократичните амбиции няма да се реализират, дори когато службите, назначени от президентството, са впрегнали целия си ресурс – но не в защитата на националната сигурност, а в производство на политически компромати. Не ни е страх и няма да се откажем!“, пише той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ