Майка откри игла в закуската, която дъвче детето й. От закусвалнята се вайкат: Ами да ви почерпим?

игла

За шокиращ случай сподели майка във Facebook. Юлияна открила игла в закуска, която купила за 5-годишното си дете. Жената успяла да извади металния обект, когато момиченцето вече дъвчело залъка, в който била иглата. Въпросната храна била закупена от закусвалня, намираща се в град Перник, предава Гласнюз.

След фрапиращата находка тя се върнала в обекта, търсейки обяснение за станалото.

„И оттам почнаха да „валят“ оправдания, че е било от каймата, която я получават от доставчик, или пък в тестото, което не го месят намясто, и куп още оправдания от служителите и управителя на обекта“, пише тя.

Юлияна Стефани публикува историята, за да предупреди останалите родители. Вижте целия ѝ разказ, публикуван в мрежата:

„Добър ден, бих искала да споделя и да предупредя бъдещи и бивши клиенти, и да изкажа разочерованието от обслужването на закусвалня за бързо хранене FENSI.

Вчера, на 29.05.23 г., от Kaufland в кв. „Изток“, от обекта на закусвалня за бързо хранене FENSI закупихме закуска тип лодка и намерихме тази ИГЛА. Закуската беше за детето ми, което е на 5 годинки, което я ядеше. И я намерихме в хапка, която беше вече в устата ѝ.

Браво, че не допуснахме да бъде глътната и да стане белята. Веднага се върнах в търговския обект да искам обяснение как е допустимо и възможно да бъде вътре в храната. И оттам почнаха да „валят“ оправдания, че е било от каймата, която я получават от доставчик, или пък в тестото, което не го месят намясто, и куп още оправдания от служителите и управителя на обекта.

Почнаха се едни почерпки (Да ви почерпим със супа). Аз им казах и обясних, че не искам да ме компенсират с нищо, бих искала обяснение как е допуснато това да се намира в храната, а не оправдания от тяхна страна.

Браво, че с нас поне не се случи нещо лошо от тази ситуация. Но искам да ви предупредя: Внимавайте от къде и какво купувате от тези обекти.“

GlasNews.bg е готов да представи позициите и на другите участници в случая.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ