Андролова към ПП: Връщайте мандата! Кики, Лена и Асенчо са без мозък. Изобретете умни кукли

кирил петков асен василев лена бориславова

Свинщината по българските медии продължава през гостите, които канят. Сега кризисно пак се скрихме зад нуждата от евроатлантически кабинет. Най-добрата пералня! Колкото и да са олигофрени ПП, колкото и да са некадърни, колкото и да са дискредитирани, „длъжни сме“ да ги приемем, едва ли не, щото видите ли, ни трябва евроатлантическо мнозинство.

Абе, я се застреляйте! Като искате кукли, изобретете умни кукли! Дайте умни хора. Кики, Лена и Асенчо си ги върнете във фабриката, щото са дефектни. Произведени са без мозък. Параванът с петата колона вече не работи и звучи като за невежи хора. Защото точно ТЕ са петата колона. И то най-абсурдната възможна, на некадърния проект за демонтаж на държавността в България.

Наблюдавам кризисен пиар за замазване на смазващата политическа недодяланост, издънките и изключителната арогантност на ръководството на ПП в намеренията за властване. Държавата ни се дирижира от две-три медии, през които платените анализатори, кръжащи около ПП и неолибералните ядра, ни разясняват все едно говорят на дебили колко „нормално“ поведение са имали ПП на сбирката си, колко е евроатлантическо всичко, колко било високоуправленско да се „одобряват“ шефовете на служби и как това значело нещо друго, например било свързано с достъпа до класифицирана информация. Безсрамна перачница от страна на неолибералния планктон. Явно отдавна не са най-умните и най-красивите, щото тежко издишат.

Кирил Петков, който е формен ид**т отърча до европата да търси помощ, че да натискат Борисов за онази коалиция на приклекналите! Ако ГЕРБ подкрепи боклуците, ще загуби повече, отколкото си представя в този момент. Това ще бъде партия на унизителното съглашателство пред доказания дебилитет на ПП. Това няма да е коалиция на спасението, тъкмо обратното – ще бъде коалиция на видимата опасност. Връщайте мандата, pigs!

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ