Рекетират Бойко Борисов да издигне Стъки за кмет на София, плашат го с Гешев

7 Dni Bulgaria30.05.2023
payimage-490662

Съпругът на вехтата царска депутатка Юлияна Дончева – Стъки, от няколко месеца е лансиран зад гърба на Бойко Борисов за кандидат-кмет на ГЕРБ на София от негови бизнес-авери.

Странното е, че те разправят пред факторите в партията на Борисов, че зад тях е… Иван Гешев. Откъде накъде главният прокурор ще е гръб на Станислав Недков, никой не знае. Но  е факт, че срещите с гербери са проведени от мастит издател, чиято медия в момента е флагман на Каскета.

В разговорите хората на Стъки нагло обяснили на гербери, че искат да влязат в управлението на столицата, за да видят как е далаверата отвътре.

Бойко Борисов пък направо полудял като разбрал, че се опитват да го изнудват с постове, за да не го закача Гешев и смятал в скоро време да си отвори устата сериозно. Каквото и да означава това за Стъки и кръжока зад него.

Предполага се, че дотираният с над милион от спортното министерство емемеец, ще бъде вкаран в новоизгражданата партия на Иван Гешев като едно от лицата й.

ОЧАКВАЙТЕ В СЛЕДВАЩИТЕ ДНИ СЕНЗАЦИОННИ ПОДРОБНОСТИ



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ