Солтарийски издаде дълго пазена тайна за Слави Трифонов: Време е да кажа истината

payimage-143035

Солистът на „Ку-ку Бенд“ Борис Солтарийски разкри една дълго пазена тайна за своя работодател Слави Трифонов, която определено ще ви изуми.

Спомняте ли си, когато Слави подари „Ферари“ на Метин Енимехмедов в един от форматите си, която така и не запали?! Е, сега Борис Солтарийски разкри цялата истина за този скандален казус, който досега висеше във въздуха и продължава да вълнува зрителите какво точно се е случило.

„На Метин Енимехмедов, който спечели Ферари, което не запали. Формата се казваше „Тайцувай с мен“. Колата не запали не заради затварянето на вратата, а имаше мобилайзер. На репетициите хората натискат мобилайзера и автомобила пали, няма проблем.

Обаче след това няма човек до Слави, а те са забравили да му кажат и колата не пали. Бяха забравили да натиснат мобилайзера. След това представяме нова песен. Слави знаеш ли как пееше? С яд“, каза Солтарийски в „Брейкаст“ с Киро Брейка, предава show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ