Шокиращо признание! Слави разкри горещата си връзка с Тита: Връзват ми се на акъла

слави трифонов тита

Слави Трифонов направи шокиращо признание:

„Аз съм бивш певец, но по инерция продължавам да правя някакви неща… Че и някакви хора ми се връзват на акъла. Както Тита сега“ написа той по повод премиерата на парчето с горещата Тита.

Най-накрая бял свят видя дуетът на Дългия и красивата певица. В клипа определено има изненада, тъй като се включват още трима много популярни изпълнители.

Азис, Миро и Тото от „СкандаУ“ участват в самото видео на „Демон“ с идеята да предизвикат по-голям интерес. А реакцията на Слави за самата песен не закъсня и определено е в неговия стил.

В музикалните среди се говори, че Слави е направил песен с Тита, за да отмъсти на бившия си дуетен партньор Криско, с който се скарали. А знаем, че Тита беше в неговия лейбъл, след което се изпокараха и всеки продължи самостоятелно. Дългия искал да подаде рамо на Тита и да покаже на Криско, че не е чак такъв фактор в музиката и продуцирането, пише show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ