Мощна атака срещу Сираков: Отказваме да играем мръсната игра на продажните пионки

payimage-573881

Мощна атака срещу мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков предприе една от страниците на „сини“ фенове във Фейсбук „На могилката“. Поводът е предстоящото назначение на сърбина Саво Милошевич за треньор на отбора. Привържениците излагат не съвсем приятни за специалиста факти на вниманието на „синята“ общественост. Ето какво пише там:

„В основата на нашата страница стоят честността и почтеността, които са заложени в ДНК-то на Левски и би трябвало да бъдат задвижващото колело в ценностната система на всеки левскар. Именно затова ние не бихме си позволили да боравим с нищо друго, освен с факти. Отказваме да играем мръсната игра на продажните пионки около силните на деня и оставаме верни на левскарските принципи, в които сме възпитани и вярваме.
Затова, ето малко факти:

На 11 май т.г. мажоритарният собственикна Левски заяви, че иска следващият треньор на отбора да бъде „футболно грамотен, не по душа“. Пропускаме момента, че това е чиста гавра срещу най-успешния треньор в новата история на Левски – Станимир Стоилов и с настоящия треньор (Елин Топузаков) – и се фокусираме с поглед към бъдещето.
Предполагаемият нов треньор на нашия клуб ще е Саво Милошевич – най-близкият журналист до семейството на мажоритарния собственик го подхвърли с нескрита радостна емоция, а малко по-късно фабриката им за пропаганда (семейна приказка) побърза да подготви левскарите за нуждата от неговото пристигане с поредния си нелеп пост във Фейсбук.

Накратко за г-н Милошевич: в кратката си кариера бил е треньор на два клуба – Партизан Белтрад и Олимпия Любляна. В Сърбия прекарва година и половина преди да бъде уволнен, а в Словения – едва 4 месеца. Статистиката му и на двете места е меко казано съмнителна – не само, че не успява да постигне нищо значимо и бива уволнен и от двете места, а и дълго време е без работа. Местните медии в двете страни описват играта на отборите му като „непостоянна“ и „хаотична“. Познато, нали? Освен това от Словения си тръгва с тлъста неустойка. Познато, нали?

Предвид изложените кратки факти, бихме искали да изразим няколко тревожни съмнения.

Първо, това ли е модел за човек, който е „футболно грамотен“? Фактите не са в полза на подобно твърдение.
И второ, каква ще бъде заложената неустойка при евентуална раздяла с г-н Милошевич, ако не успее да се справи със зададените му задачи? Този филм сме го гледали и преди, а Левски вече няма време за губене, още по-малко пък пари за нови неустойки. А тук работата определено намирисва.
Ще следим изкъсо как ще се развият тези събития и ще информираме. Левски не е място за схеми!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ