Петков, ухилен до уши, влезе на разпит в прокуратурата: Сега ще разбера за какво съм тук

кирил петков

Не знам за какво съм извикан, сега ще разбера. Нямам притеснения. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков на влизане в Софийската районна прокуратура, предава Блиц.

„Не че имаме голямо доверие на прокуратурата. Аз вчера казах, вярвам в силата на едно истинско правосъдие, няма да позволим прокуратурата като бухалка. Доверието е ниско. Аз съм умопомрачен от нещата, които се казаха в залата. Използвайки нейното име вчера – Весела Чернева, показва острата нужда от реформа на службите“, каза Петков.

Супредседателят на ПП коментира и това дали как партията ще гласува за искания имунитет на Бойко Борисов от прокуратурата.

„Вярвам в силата на една истинско правосъдие. Вярвам в стандартните процедури в парламента и се надявам, че следвайки тях ще достигнем до истинско правосъдие. Няма да позволим прокуратурата да се използва като бухалка, не става дума само за Борисов. Имам ниско доверие в службите, мисля, че трябва да има огромна реформа в службите“, допълни Петков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ