Фатално: Ето какво е правела издъхналата народна певица Диана Иванова в колата-ковчег

катастрофа

Тепърва ще се изяснява причината. Два автомобила – единият се движи с висока скорост, а другият завива наляво. Тук обаче е най-опасното място в селото. Тук се събират 4 лъча.

Това заяви кметът на фаталното село Марково – Десислава Терзиева в ефира на Нова тв. Това се превърна в лобното място на голямата ни народна певица Диана Иванова, която издъхна в катастрофа.

„Четирите лъча, които се съединяват са изключително интензивни и натоварени“, добави тя и заяви, че пътят е най-опасното място в селото.

„От две години работим по обезопасяването на това място. От началото на 2021 година е направена комисия. Тук е нужно да се изгради кръгово. Проектът вече е факт и искаме по-скоро да бъде осъществено това кръгово“, каза Терзиева.

„Водачът, който я е убил, е употребил алкохол. Певицата отишла да купува флашка, за да радва хората и да има място за нова музика. Тя беше много принципна, иска винаги всичко да бъде наред. Когато сме били на участия, винаги взимахме първо място, благодарение на нея“, разказаха познати на загиналата.

От думите им стана ясно, че Диана Иванова е пътувала със свой хорист на 75-годишна възраст. В кръвта му е установен 1,25 промила алкохол, пише Блиц.

„Досега такива инциденти сме предотвратявали, защото тук обикновено има патрул от 1РПУ. Това е единственото, което пази хората в момента“, завърши кметът на селото.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ