Викове за помощ изправиха на нокти Банско: Откриха мъж в безпомощно състояние, оказа се…

payimage-573525

Психично болен мъж е бил пребит от свой познат в Банско. Около 5,25 часа на 31.05.2023 г. на тел.112 е получен сигнал, че на ул. „Георги Ковачев“ в Банско лежи мъж в безпомощно състояние.

От пристигналите на място полицейски служители е установено, че мъжът е на 67 години от Банско. Обяснил, че около 00,30 часа е пострадал след нанесен му побой.

Той е настанен в болницата в Разлог с фрактура на синус и хематоми и разкъсни рани в областта на тялото и главата. В резултат на проведени незабавни действия е установен 33-годишният извършител на деянието от гр. Банско, който е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава, пише 24 часа.

Оказало се, че 67-годишният мъж бил на гости на по-младия, който преди време е лежал в затвора, но неясно по каква причина дивакът се нахвърлил върху него и го пребил. После го изнесъл на улицата и го изоставил.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ