Манол Пейков ужасен след боя: „Възраждане“ казват, че ще ни пратят в Белене. Бяха глутница

payimage-582432

Физически сблъсък между депутати в Народното събрание, породен от две декларации – на „Възраждане” и на „Продължаваме Промяната – Демократична България“.

„Ненормално и нередно е такова поведение. Явор Божанков беше сам, а те бяха глутница. Нахвърлиха се върху него, отидох да ги спра. Дойде Златанов, после и другите. Боли ги и ще продължава да ги боли за някои неща“. Това заяви депутатът от ДБ Манол Пейков след сблъсъка с „Възраждане“ в НС, предава Блиц.

“Явор Божанков излезе да каже важни неща по отношение на тяхната свързаност с Русия, която е безспорна. Да няма правителство е директен интерес на Русия.

„Възраждане“ нарушава реда всяка секунда. В кулоарите ме нарекоха мръсна гнида вчера”, каза още Пейков, след което обясни, че са заплашили, че ако има правителство, ще доведат хората вътре в НС. Ритаха ме в краката, защото не се вижда там, започнаха да казват, че ще ни пратят в Белене, това са неща, които обичайно казват, но вие не ги чувате”, каза още Пейков.

Той се извини публично и на депутата, на когото е свалил очилата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ