УНИКАЛНО! Откриха мистични записи със сеанси на Ванга, нови предсказания излизат наяве

Баба Ванга

Мистични записи със сеанси на Ванга откриха от Държавна агенция „Архиви“.

Уникалната находка, която събуди любопитството на мнозина, е от някогашния Институт по сугестология в София.

„Изключително интересно е това, което намерихме. Вълнуваме се, защото все още не знаем какви предсказания има на сеансите, но много скоро ще разберем, когато ги дигитализираме“, заяви пред „България Днес“ директорът на Държавна агенция „Архиви“ доц. д-р Михаил Груев. По негови думи е събрана група от специалисти, които тепърва ще дигитализират фонозаписите. Надеждите са по-голяма част от сеансите да са запазени, тъй като най-вероятно съдържат важни пророчества. Освен това се очаква да излязат и полезни за изследване теми.

„Записите може да станат публични най-рано през есента. Дигитализираните документи, видео и аудио ще бъдат достъпни през държавен сървър“, обяснява д-р Груев.

Директорът на Държавна агенция „Архиви“ разкри, че отделно копия ще се правят и на защитено място, без връзка с интернет.

„Живот и здраве, след месец ще имаме яснота какво крият сеансите, но дотогава ни чака много работа и безсънни нощи, тъй като записите са изключително много“, споделя пред вестника Михаил Груев. По думите му освен сеансите на Ванга са открити и записи на революционера Ванче Михайлов, които също ще бъдат достъпни за хората през септември.

Много е важно дали в откритите записи освен пророчества има и обяснения, които пророчицата прави за такива, дадени по рано. В последните години от живота си Ванга предрича нов потоп на Земята и казва, че Черно море ще стигне до Сливен. Никой не може да каже със сигурност, че пророчицата е направила тези предсказания, които се разпространяват от приближени до нея. Факт е обаче, че различни хора свидетелстват за едно и също – тя е предрекла жестоките порои у нас. Ванга видяла и как в първата половина на XXI век Черно море разширява територията си и части от него навлизат във вътрешността на България. Ясновидката дори прогнозирала, че заради земетресения и порои Пирин ще потъне в значителната си част и морето ще опре в Родопите, които за нея, както и за траките са свещена планина.

Баба Ванга приживе говорила многократно за мястото на нашата планета в йерархията на Космоса. Учените успяха да разшифроват едно от нейните пророчествата, според което заради сблъсъка на Земята и планетата Х ще се случат страшни беди за хората. Това щяло да стане през 2023 г. Според учените, позовали се на предсказанията на Ванга, през този век Нибиру (хипотетична планета, която обикаля около Слънцето по голяма, разтеглена орбита) отново ще премине през Слънчевата ни система, но този път фатално близко до Земята.

Спасява България от руски антихрист

Лъжепророк и антихрист, обещал да възкресява мъртвите, е бил разобличен от баба Ванга. В една от най-емблематичните и драматични срещи в живота й пророчицата води битка с човека скенер – руснака Григорий Грабовой. Успява да го разгроми и да спаси българите. Това разкриха малцина от преките свидетели на случката, разиграла се в Рупите в далечната 1995 г.

Заради невероятната му реклама и име на велик пророк на века Грабовой е поканен в България, а желанието му е да почерпи от мъдростта и божествената сила на Ванга. Иска от нея да му довери процеса на възкресяване на мъртъвци, безсмъртието и прераждането. От пророчицата искал да чуе дали съдбата му е предопределила той да бъде спасителят на човечеството и дали ще успее да вдига мъртви от гроба. Лъжите на Грабовой и желанието му за власт вбесили Ванга и го пропъдила завинаги.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ