Взима му хляба! Джизъса вбеси Кадиев, водещият изригна: Защо всички искате да ходите в театъра?!

сашо кадиев деси стоянова

След триумфа в „Сървайвър“ последният оцелял на острова Благой Георгиев смело скача в нова професия. Прясно разведеният любовчия подхваща родния шоубизнес.

Джизъса става част и от театралната постановка Спанак с картофи“, в която участват Кирил Ефремов, Иво Аръков и Антоан Петров. Пиесата, в която действащите лица са футболен съдия и Двамата му помощници, вече е поставяна с голям успех от сатиричния театър със звездното трио Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров.

Благой Георгиев ще играе себе си. Всички футболисти сме актьори на терена, симулираме, кво ли не правим“, така коментира изненадващия си завой към сцената Джизъса в интервю за „Преди обед“ по БТѴ Благо.

И ако за някои това превъплъщение на Георгиев е просто смешно, далеч по-остра беше реакцията на водещия на предаването Сашо Кадиев.

Актьорът започна програмата видимо бесен, че комерсиалната постановка, която ще обикаля страната още от това лято, на практика слага знак за равенство между един футболист и истинските актьори. Все пак актьорите пет години са лели пот, сълзи, а понякога и кръв по учебните сцени на НАТФИЗ.

Благой Георгиев трябва да е на по-безопасно разстояние от мен, защото разбрах, че ще ми става конкуренция в театъра.

Защо, защо бе хора всички искате да ходите в театъра?! В театъра няма бъдеще, там е без пари, там е за изкуството…“, коментира видимо ядосан Сашо Кадиев в началото на предаването. В края обаче той беше поомекнал и заяви, че Благой е „много сладък“ и в крайна сметка му стиска палци за театралната авантюра. Той все пак намекна по адрес на Джизъса, че там не е по-лесно да се оцелее, отколкото в „Сървайвър“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ