Тита най-накрая призна: Слави е идеалният мъж! Винаги съм го харесвала

слави трифонов тита

„Слави е идеалният мъж! Винаги съм го харесвала, още от малка. Така че толкова се зарадвах, когато разбрах, че нашият дует все пак ще се получи.“ Това сподели през смях сексапилната Тита, която взриви мрежата, след като вчера вечерта пусна поредния си хит в дует с Дългия, пише България Днес.

„Аз съм бивш певец, но по инерция продължавам да правя някакви неща… Че и някакви хора ми се връзват на акъла“, от своя страна обясни Слави Трифонов новото си парче.

Клипът наистина бе изненадващ, след като в него се включиха трима много популярни изпълнители. Азис, Миро и Тото от „СкандаУ“ участват в песента „Демон“, като се включват само в припева.

Освен новата песен около певицата има и ново гадже, което я обсипва с букети и цветя.

След раздялата си с ММА боеца Недко Николов Тита се похвали, че пак е влюбена. Тя е изтрила всичко, свързано с бившия, за когото се говореше, че е агресивен и налита на бой на колегите и феновете й.

„Досега пазех мълчание, защото обичам да се държа на положение, както приляга на една дама, която не влиза в обяснителен режим. През последните години много хора ми се качиха на главата, защото им дадох поле за изява. Продължавам напред и вече много ще внимавам какви хора допускам в личното си пространство“, сподели блондинката.

За свое негативно качество тя определя „изтриването като с гъба на хора от живота й, които й вредят“.

„Забравям, че някои хора са съществували. Това не знам дали е добро или лошо. Но с това изтривам не само лошите спомени, а и хубавите – все едно този човек не е бил никога в живота ми, така че почти не си спомням, честно казано, смее се красавицата с пищен бюст.

Тита е категорична и че няма да спре да пее попфолк, въпреки че последните й парчета не се радват на популярността на тези, които бяха в поп стила.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ