Карадайъ с екстремна новина след 2-часова среща между Петков, Денков, Габриел и Пеевски

7 Dni Bulgaria02.06.2023
payimage-582220

„Не сме обсъждали кабинет и ние не участваме в кабинет и в разговорите за кабинет. За реформи в конституцията говорихме“, това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в кулоарите на парламента.

„Имаме съгласие, че и по същество, а и като реализация, реформите в конституцията ще ги обсъждаме. Като бяхме потърсени за подкрепа на конституционните реформи, които ние сме ги предложили преди една година и половина, но за да се реализират се изисква време и парламентарно време“, обясни Карадайъ.

За срещата той разказа, че първо обсъдили „полето на разговори и темите, по които могат да си говорят“. Не даде подробности какви точно промени в конституцията са обсъждали.

В сряда той остро коментира намеренията за кабинет на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, като ги нарече „почерпени рамбовци“.

Двучасов разговор в стаята на ДПС проведоха ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС. На него присъстваха съпредседателят на ПП Кирил Петков и номинираният за премиер акад. Николай Денков, кандидатът за министър-председател на ГЕРБ Мария Габриел, Десислава Атанасова и Томислав Дончев, съпредседателят на ДБ Христо Иванов, както и Делян Пеевски.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ