Тя пак разтресе президенството: Бях против коалицията ГЕРБ-ПП! Но като видях нагона на Радев…

7 Dni Bulgaria02.06.2023
payimage-576852

Ако не можеш да контролираш някой, случайно попаднал в политиката, корумпирай го. Остави го да направи кинти. Така го държиш изкъсо. Защото се посвещава на това да си пази парите и да се защитава от правосъдието, което всеки момент може да се задейства.

За съжаление предходният опит в политиката е непредаваем за новите приходящи. Радев мина по същата схема. Счита, че през репресии и дребно отмъщение може да постигне нещо. Не, постига нещо този, който не кълца месо от потенциалните си възможности. Постига нещо този, който може да привлича своите врагове, да ги превръща, ако не в привърженици, то в неврагове.

В това отношение Борисов е добър. Макар че ситуацията е сложна за него. Но ситуацията за Радев е не по-малко сложна. С репресии не се управлява. Управлява се с умност. СПЕШНО ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТТА ОТ РАДЕВ! СПЕШНО! Бях много против коалицията Герб-ПП-ДБ. Но репресиите на Радев и нагонът му за диктатура не са ми по вкуса.

От профила във фейсбук на журналистката Калина Андролова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ