След като жена му роди от топ-ченге, Руди Гела лекува мъката с четвърта любовница

7 Dni Bulgaria02.06.2023
радостин василев

Маникюристка от Стара Загора е актуалната половинка до прясно разведения Радостин Василев, твърдят нейни съграждани, твърди вестник „Ретро“. Прочулият се с прякора Руди Гела отцепник от ПП и ИТН е сменил четири любовници само в последната година, гласи клюката в политическите среди. В последно време бившият спортен министър поддържал отношения с 30-годишна красавица от Града на липите, с която се запознал в социалната мрежа фейсбук. Брюнетката Силви Петкова също била разведена и имала две деца от предишния си мъж. Тя била родом от малкото градче Николаево, но завършила средно образование в търговската гимназия в Стара Загора, а после и висше в УНСС. От доста време насам работела в известен салон за красота като маникюристка.


Маникюристката Силви Петкова

Василев се води официално разведен от март 2022 г., но още година преди това с вече бившата му съпруга Нина Петкова прекратили семейния си живот. Към момента Нина, която е заместник-началник на Трето РПУ-София, живее заедно с бившия директор на СДВР Георги Хаджиев, от когото преди малко повече от половин година роди момченце. Бившият спортен министър и Петкова също имат един син, който е вече ученик.


Радостин Василев с вече бившата си съпруга Нина

След развода с жена си Руди Гела дълго време беше свързван с психоложката от Враца Ралица Младенова, с която също се запознал във фейсбук. Двамата няколко пъти бяха снимани да се забавляват в елитни заведения, включително и по време на почивка на полуостров Халкидики в Гърция.


Василев и Ралица в заведение в Гърция

През март тази година, по време на кампанията за предсрочния парламентарен вот, Руди Гела пък беше изловен в Плевен да посещава квартирата на местната манекенка Тинка Игнинска и да паркира джипа си неправилно пред гаража на блока. Преди това пък плейбоят беше засечен и в компанията на носителката на титлата „Мис Силикон“ Жасмина Стоичкова.
Единственият брак на Василев с майката на сина му Нина продължи 11 години. Двамата със знойната брюнетка минават под венчилото през 2011-а. Още преди да узаконят раздялата си в съда, той се бил изнесъл от семейното им жилище, но и досега двамата продължавали да споделят грижите около 11-годишния им общ син.


Психоложката Ралица Младенова

Докато все още бе сред верните на Слави Трифонов хора, Радостин Василев имаше и топла връзка с най-важната за Дългия жена – неговата сестра Петя. Каката на Слави беше лична приятелка с бившия спортен министър, с когото редовно излизаха по заведения в родния им Плевен и бяха засичани неведнъж на тайни разговори.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ