Гръм в рая! Джино заряза майката на детето си: Няма да коментирам! Сама даде ножиците

джино бианкалана

Джино Бианкалана и годеницата му Кристиана са се разделили. Това предполагат феновете на риалити героя, тъй като е изтрил всички снимки с лекарката в социалните мрежи, пише Телеграф. Пред медията той заяви, че не иска да коментира тази тема.

Двукратният победител от Big brother, освен че изтри всичките си кадри с Кристиана, качи и няколко видеоклипа, свързани с раздяла. „Ако окончателно те отрежа от живота си, разбери нещо, ти вероятно сама си ми дала ножиците“, гласи един от тях. Докторката също е премахнала снимките си с бащата на детето й от личния си профил в Инстаграм.

Риалити звездата Джино се запознава с Кристиана в болницата, в която тя работи, преди около 4 години. Миналата година през август месец Бианкалана падна на колене пред брюнетката и й предложи брак в Чикаго, където живееха заедно. В същия ден двамата обявиха официално, че ще станат родители на момиченце и спретнаха парти за разкриване на пола на бебето с розов дим.

На 25 януари малката Данаила се появи на бял свят. Като баща звездата се справя много добре, коментира самият той в сутрешното предаване по NOVA “На кафе”. Това се забелязва и от многото клипове и снимки, които споделя с малкото си момиченце. Но така и не става ясно къде се провалиха с Кристиана в опитите си да бъдат стабилно семейство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ