Румен Радев не смее да стъпи на „Дондуков“! Очакват го за импийчмънт, съд и затвор

7 Dni Bulgaria02.06.2023
payimage-588510

Граждани, организирани от „Правосъдие за всеки“ се събраха пред Президентството, за да изкажат отношението си към президента Румен Радев.

Това е вторият такъв протест-шествие, който се провежда тази седмица с цел да се заяви на държавния глава, че България е парламентарна република и пълноправен член на ЕС и НАТО.

„Всеки български гражданин трябва да реши на коя страна на историята ще застане, защото пред нас стои един цивилизационен избор”. Това заяви Андрей Гюров от ПП, който също е част от протеста..

„Не трябва да позволяваме България да се завръща в зоната на евразийските диктатури. Ние сме европейска държава. В момента има синхрон между много сили, които има за цел България да прекъсне този свой път и да се завърне в зоната на влияние”, каза още Гюров.

Гражданите носят плакати, на които пише: „Радев агентът на Путин“, „Радев предаде европейска България“, „Мунчо, чий е Крим?“. Разпънат е и голям син транспарант, на който с жълти букви е написано „България е с Украйна и Европа“. Хората настояват за импийчмънт, съд и затвор за Румен Радев!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ