„Ще те смачкам да знаеш! Заспивай“: Жена е заснета да удря бебето си, не искало да спи. Разследването…

полиция

Разследването по случая с битото бебе е спряно. „Бащата на детето може да заведе дело от наказателно-частен характер, като срокът за това е 6 месеца“, посочиха за „Родопи voice“ от прокуратурата в Смолян.

Припомняме, че сигнал за деянието бе подаден на 13 януари. В него бе посочено, че в жилище в Мадан 25-годишна жена е малтретирала бебето си – 11-месечно момче. Според получената информация тя удряла детето с шамари и го блъснала на леглото, защото не искало да спи. По досъдебното производство веднага започнаха процесуално-следствени действия, като бе установено, че детето има леко зачервяване в областта на челото и наличие на одраскване.

„Ти ще ме разиграваш? Питам те, питам те, ще те смачкам да знаеш! Заспивай…“.

След тези думи майка нанася множество шамари на плачещото си дете. Този клип се завъртя в социалните мрежи след като срещу майката започна проверка за извършено насилие. На него се вижда как жената се опитва да приспи рожбата си, но нанасяйки й шамари.

Видеото най-вероятно е заснето със скрита камера в дома на родопчанката. Записът пък бе подложен на видеотехническа експертиза.

Сигналът срещу майката бе подаден от свекърва й-49-годишна жена. По последни данни, майката и детето живеят в друг град.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ