Знаков генерал нападна началниците в ДАНС: Опасно е да правите това! Не е професионално

ралчев

Известен генерал атакува сериозно националната сигурност на страната и изтичането на инфармация.

Целта на войната в прокуратурата е дестабилизиране на държавата – това заяви за Bulgaria ON AIR ген. Румен Ралчев, който е председател на Управителния съвет на Национална служба „Безопасност и охрана“. Той подчерта, че службите за сигурност и МВР не трябва да стават жертва на споровете на политиците.

Експертът по национална сигурност ген. Румен Ралчев смята, че е опасно началниците на специалните служби да дават отчет в парламента и да изнасят класифицираната информация.

Според него проблемите в държавата се дължат на нестабилната политика и намесата на неквалифицирани кадри.

„Неминуемо се получава теч. Практиката е да говорят в определена комисия. Най-вероятно очакваха това, което се случи – да се изнесат малко пикантерии или части от разработки, което не е професионално.

До каквото и да е стигнала една специална служба, то трябва да си остане вътре. Не е сериозно да се изнесе такава информация в НС. Шефът на ДАНС да си носи греховете“, категоричен е ген. Ралчев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ