Кървав ужас потресе България! Ученик взе 16см. нож и причини немислимото на опонент

payimage-509835

8-месечна пробация получи ученик от Чирпан, нанесъл средна телесна повреда с нож на жител на първомайското село Дълбок извор. Младежът призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата, предава BulNews.

Инцидентът станал на 21 септември 2021 г. в селото. Извършителят бил непълнолетен, но е разбирал какво прави и е могъл да ръководи действията си. Използвайки нож с 16-сантиметрово острие той нанесъл прорезна рана на лявата ръка на опонента си. Засегнал лъчевия нерв и разгъвните мускули на предмишницата.

Ученикът трябва да се регистрира по настоящ адрес за 8 месеца. През този период ще се среща периодично с пробационен служител. На него се пада да плати и 528.60 лв. разноски за направените в хода на делото медицинска и психиатрична експертиза.

Решението, с което Районният съд в Първомай одобри споразумението, е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ