Раздруса дупе и гърди! Моника Валериева се съблече чисто гола и почна да тича (СНИМКИ за възрастни)

Моника3

Моника Валериева надмина всички. Реши да се съблече чисто гола през нощта на гръцки плаж и да тича по него, докато някой я снима. Точно така!

Брюнетката качи видео в социалната мрежа, на което хвърля всичките си дрехи и остава само по бижута. Тя започва да тича, докато операторът на видеото тича по нея. Голото дупе на плеймейтката се подрусва, а тя пък решава да се покаже още повече, заставайки в профил, за да изпъкне и пищната й силиконова гръд.

Под видеото тя написа бе публикувала следния текст „Не можеш да забравиш! Няма значение къде ще отидеш, твоето тяломоже да посети много различни страни… сърцето ти обаче ще е на едно и също място. Казвам това не защото съм егоцентрична, казвам го от опит. Единственият начин да забравиш е сърцето ти да е готово за нова любов. Винаги ще ме помниш!“

По-късно Моника свали клипа от профила си, но пък го остави само на сторито си.

По-рано тя пусна кадър с племенницата си и се похвали, че се намира на плажа пред къщата й в Гърция. Все пак Валериева не пожела да сподели къде точно се намира имота и с колко сее изръсила за него, но определено успя да привлече вниманието на всички, с чисто голите си кадри.

Източник: БЛИЦЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ